Ville Kangasmuukko-Nordström har sagt upp sig som VD för Bubbleroom och är kvar till den 31 december 2023

2023-06-30 14:30

Ville Kangasmuukko-Nordström har idag meddelat styrelsen att han säger upp sig från sitt uppdrag som verkställande direktör för New Bubbleroom Sweden AB (”Bubbleroom”) för ett nytt externt VD-uppdrag. Ville Kangasmuukko-Nordström är kvar som VD under hela sin uppsägningstid fram till och med sista december 2023. Rekrytering av ny VD för Bubbleroom inleds omgående.

Ville Kangasmuukko-Nordström lämnar Bubbleroom då han har blivit erbjuden och accepterat en ny position som verkställande direktör i ett annat externt bolag. Ville Kangasmuukko-Nordström har en uppsägningstid på sex månader och kommer fortsätta att verka som VD fram till och med sista december 2023. Ville Kangasmuukko-Nordström har varit VD för Bubbleroom sedan september 2015.
 
”Under mina 8 år på Bubbleroom har jag haft förmånen att få uppleva en stark tillväxtresa, transformation av bolaget till Direct-To-Consumer varumärke med ökad andel egna varumärken, investeringen av nytt automatiserat robotlager och nytt kontor samt börsnotering. Men det som jag uppskattat mest under mina år, är alla fantastiska kollegor som gjort skillnaden som blivit skillnaden, och som inspirerat mig i mitt dagliga arbete”, säger avgående VD:n Ville Kangasmuukko-Nordström.
 
”Ville har under sina år i Bubbleroom framgångsrikt tagit bolaget till en ny nivå och varit en väldigt uppskattad ledare. Han har lyft bolagets omsättning till nästan 450 MSEK, byggt upp en stabil och professionell organisation, ökat andelen egna varumärken samt varit med att kapitalisera bolaget genom börsnoteringen under hösten 2021. Ville har tillsammans med styrelsen och en stark ledningsgrupp också lagt grunden för Bubblerooms nästa tillväxtfas ut i Europa, vilket gör att bolaget är väl positionerat för fortsatt framgång såväl som att med kraft genomföra den redan kommunicerade strategin”, säger ordförande Freddy Sobin.

Rekrytering av ny VD inleds omgående.