Magnus Månsson har tillträtt som VD för Bubbleroom

2023-10-02 08:00

Magnus Månsson har per idag, den 2 oktober 2023, tillträtt som verkställande direktör för New Bubbleroom Sweden AB (”Bubbleroom”). Bolagets tidigare VD, Ville Kangasmuukko-Nordström, kommer att vara aktivt engagerad för att säkra en professionell och robust överlämning till Magnus Månsson under övergångsperioden.

”Det känns fantastiskt roligt att komma igång och nu på djupet få lära känna bolaget och alla kollegor, såväl som att börja se på hur vi kan stärka och accelerera resan framåt. Med de fundamentala investeringar som nu är genomförda så ska vi åter säkra stark och lönsam tillväxt. Bubbleroom har en stark position att utgå ifrån och jag menar att den inneboende potentialen är betydande. Den potentialen ska vi nu fånga!” säger Magnus Månsson, nytillträdd VD.
 
Tidigare, den 31 augusti 2023, meddelade Bubblerooms styrelse att Magnus Månsson hade utsetts till verkställande direktör för Bubbleroom och tillträdandet har nu kunnat göras tidigare än först kommunicerat. 
 
”Vi är väldigt entusiastiska över att Magnus Månsson kan börja tidigare än förväntat. Hans erfarenheter och insikter från såväl mode och sport som ehandel är viktiga tillskott till bolaget, men också Magnus uppskattade ledarskap och kommersiella drivkraft. Vi är även tacksamma för Ville Kangasmuukko-Nordströms fortsatta engagemang för att säkra bästa möjliga överlämning. Detta stärker vår tro på en smidig övergång och fortsatt framgång för Bubbleroom.” säger Freddy Sobin, styrelseordförande.