Göran Thuresson tillträder som interim CFO den 1 november 2023

2023-10-18 11:00

New Bubbleroom Sweden AB ("Bubbleroom") har tecknat avtal med Göran Thuresson om att tillträda som interim CFO för Bubbleroom. Göran Thuresson tillträder som interim CFO den 1 november 2023 och efterträder Esko Österbacka, som sade upp sig på egen begäran den 12 juni 2023. Esko Österbacka avslutar sin anställning den 31 oktober 2023.

Göran Thuresson har lång erfarenhet som interim CFO och kommer närmast från rollen som interim CFO på Imaweb Sweden AB. Rekrytering avseende tillsättandet av en permanent CFO pågår och Göran Thuresson kvarstår som interim CFO och medlem i ledningsgruppen till dess en permanent CFO rekryterats.

Nedan följer en beskrivning av Göran Thuresson. 

Född: 1960
Utbildning/erfarenhet: Civilekonom, Lunds Universitet. Interimsuppdrag som CFO och andra roller.
Övriga nuvarande befattningar: Inga övriga nuvarande befattningar.
Tidigare befattningar: CFO Precise Biometrics, CFO BE Group Sverige, CFO och Integration Manager Weidmüller Norden, Ekonomichef Orkla Foods och Ekonomichef/koncerncontroller Securitas.
Aktieinnehav i Bubbleroom: Inga finansiella instrument.

För mer information kontakta

Magnus Månsson, VD
+46 70-080 76 76

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2023-10-[=] kl. [=] CEST.

Om oss

Bubbleroom är en ledande e-handlare inom mode, med en tydlig ambition om att bli nummer 1 livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode för kvinnor. Bolagets verksamhet omfattar design och försäljning av kläder, underkläder, skor och accessoarer för den medvetna kvinnan som lever eller drömmer om ett glamoröst liv. Företaget har en hög andel egendesignade varumärken som kompletteras av starka externa varumärken. Bubbleroom samarbetar med influencers i Norden genom exklusiva designsamarbeten. Bubbleroom har sitt huvudkontor i Borås och sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via den digitala marknadsplattformen Zalando. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.