Bubbleroom har utsett Andreas Drougge till Chief Technology Officer

2023-01-03 13:00

Andreas Drougge kommer senast från en roll som Chief Technology Officer på Nelly, där han har haft både det strategiska och operativa ansvaret för tech-funktionen. Dessförinnan arbetade Andreas bland annat på Jetshop (Norce), Amazon och Lovefilm med liknande arbetsuppgifter.

Jag har redan fått möjlighet att jobba med Tech-teamet på Bubbleroom under en period som konsult. Bubbleroom är ett mycket drivet och förändringsvänligt bolag som hela tiden är framåtlutat, så valet var självklart att gå in i bolaget på heltid när möjligheten uppstod. Det känns väldigt inspirerande att bli en del av Bubbleroom nu och bidra med min kompetens inom både e-handel och tech i denna fas av Bubblerooms tillväxtresa. Så det är med stor passion och energi jag tar mig an detta uppdrag.” säger Andreas Drougge om sin nya roll på Bubbleroom.
 
”Vi är otroligt glada och stolta att ha Andreas ombord med oss på tillväxtresan framåt. Med sina tidigare erfarenheter inom e-handel och tech kommer Andreas bidrag vara värdefullt för oss ur många perspektiv och hjälpa oss att accelerera vår utveckling. Något som är extra aktuellt när vi nu moderniserar och stärker vår system- och techmiljö inför vår kommande geografiska expansion. Med sitt driv, passion samt kundfokus passar Andreas perfekt in i Bubblerooms team” säger Ville Kangasmuukko-Nordström, CEO.
 
Andreas Drougge tillträdde rollen som Chief Technology Officer den 1 januari 2023.